• הרשם
מאפים
כולם מכירים את התחושה הנעימה האופפת אתכם כשאתם נכנסים למאפיה בבוקר וסופגים את כל ריחות הלחמים והמאפים שכרגע יצאו מהתנור או את טעם הקוראסון בבוקר עם הקפה. תוכלו להעזר בפינה זו בכדי להעצים את החוויה וללמוד עוד קצת על התענוג הזה.

07/02/2012 13:05:32
כתב מתחיל

מתכון מעולה וטעים להכנת גלילות בצק ממולאות תמרים, מתאים לט"ו בשבט.
אוכל משקאות ומתכונים >> מאכלים ומתכונים >> קינוחים

17/01/2012 11:53:49
כתב מתחיל

מתכון נפלא לשטרודל וינאי כמו שלמדתי בסדנה המיוחדת במלון הילטון תל-אביבי. את הסדנה הדגימה השף קונדיטורית קרינה ריזאג' שהגיע במיוחד ממלון הילטון וינה. בצק השטרודל איכותי הוא דקיק ועדין. ישנה טכניקה מיוחדת לפתיחה ומתיחת הבצק על מנת לקבל עלי בצק דקיקים החובקים את עיסת התפוחים. אחרי שהבצק מוכן ונח כשעה מרדדים קלות את הבצק ובעזרת גב כפות הידיים מותחים את הבצק עד דק פורשים על יריעת בד וממלאים.
אוכל משקאות ומתכונים >> מאפים >> עוגיות

02/01/2012 14:10:32
כתב מתחיל

אורחים מגיעים במפתיע? מכינים עוגת שוקולד בשתי דקות, אופים שמונה דקות ובזמן הזה מכינים ציפוי שוקולד ומעטרים בסוכריות צבעוניות אם יש בארון. אפשר להכין בכל תבנית זכוכית הנכנסת למיקרוגל .
אוכל משקאות ומתכונים >> מאפים >> עוגות

29/12/2011 18:13:21
כתב מתחיל

תמיד רציתם לדעת איך מכינים סמבוסק וכולם אמרו עזבווווווווווו זה מלא עבודההההההה זה סתם קשההההה אז יש לי חדשות בשבילכם! זה פשוט וקל :)
אוכל משקאות ומתכונים >> מאפים >> לחמים

19/12/2011 11:50:39
כתב מתחיל

הכנת סופגניות בבית נתפסת בשנים האחרונות כעבודה מורכבת ומעדיפים לקנות אותן מוכנות אך אם כבר אוכלים סופגנייה אני ממליצה על סופגנייה קלאסית שאין לה תחליף ותמיד מנצחת. שומרים על קלוריות? המלצתי היא להכין כמות קטנה של בצק, לעצב לסופגניות קטנות וכך ליהנות מהם בלי הרבה ייסורי מצפון.
אוכל משקאות ומתכונים >> מאפים >> מידע כללי בנוגע לאפיה

06/12/2011 10:30:39
כתב מתחיל

אם נשארו לכם שאריות לחם מארוחה אפשר להשתמש בהם להכנת קרוטונים לסלט או למרק. לוקח רק כמה דקות להכין אותם!
אוכל משקאות ומתכונים >> מאכלים ומתכונים >> צמחוני

29/11/2011 13:30:10
כתב מתחיל

בפעם הראשונה קניתי עבור הילדים שבלולי בצק קפואים במרכול. בפעם השנייה החלטתי שעדיף להפוך את ההכנה לחגיגה קטנה עם הילדים.
אוכל משקאות ומתכונים >> מאפים >> מידע כללי בנוגע לאפיה

06/10/2011 22:38:48
כתב מתחיל

אין כמו פרוסת בולו עם קפה לאחר הצום (או בבוקר...) בולו היא עוגה טוניסאית מסורתית לשבירת הצום ביום כיפור ממליצה...
אוכל משקאות ומתכונים >> מאפים >> עוגות

14/07/2011 20:01:26
כתב מתחיל

אם בא לכם להכין עוגיות ממש קלות ומהירות אבל שיהיו גם טעימות ממש אז זה המתכון בשבילכם!
אוכל משקאות ומתכונים >> מאפים >> עוגיות

17/06/2011 09:06:32
כתב מתחיל

באחת הטעימות שלי נפלתי על הדבר הנפלא הזה: כדורי אגוזי פקאן. קל להכנה, טעים בטירוף ויפה לעין. הייתי חייבת לקבל את המתכון.... יעל נדיבה שלחה לי מיד et voila! פשוט ומדהים!
אוכל משקאות ומתכונים >> מאכלים ומתכונים >> קינוחים
כל הזכויות שמורות © בקלות - מדריכים לכל צורך 2014.